Over Rossenberg Technische Dienstverlening

Rossenberg Technische Dienstverlening is een eenmanszaak die in 2008 opgericht is voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hoofdtaak is het repareren en onderhouden van tractoren, werktuigen, tuin-park machines en contructiewerk. Sinds januari 2017 ben ik dealer van Stiga. Het merk Stiga is een vooraanstaand Europees merk dat bekend staat om zijn zitmaaiers en gemotoriseerd tuinmateriaal van hoge kwaliteit. Ook voor onderhoud of reparatie van andere merken kunt u bij mij terecht.

Daarnaast ben ik sinds januari 2016 ook gespecialiseerd in de robotmaaiers van Stiga. Hierdoor kan ik de klant nog beter advies geven over wat voor hem/haar het beste is. Ook onderhoud en reparaties aan deze maaiers kan ik voor u uitvoeren.

Tevens beschik ik over een volledig ingerichte servicebus zodat ik ook op locatie kan repareren of u machine kan halen en brengen voor onderhoud en reparatie.

Aangezien ik partner ben van Granit-parts en Kramp is het leveren van onderdelen voor landbouwmechanisatie-, tuin- & park-, bouwmachine- en bedrijfsvoertuigensector geen probleem.

Informeer gerust voor een advies of vrijblijvende prijsopgave.